Статьи

Існує і чи є Бог, докази існування Бога

  1. Чи існує Бог - докази існування Бога
  2. Чи є Бог - хто такий Бог

Сьогодні є досить багато різноманітної інформації, відео, фото, які доводять існування Бога, але існує і чи є Бог насправді, мало хто знає Сьогодні є досить багато різноманітної інформації, відео, фото, які доводять існування Бога, але існує і чи є Бог насправді, мало хто знає. У багатьох релігіях по-різному пояснюється існування Бога, що бентежить, Бог - один, а релігій багато. Тут вже починають виникати сумніви, чи варто шукати Бога саме в релігії і церкви.

У статті ви дізнаєтеся, як зрозуміти існує і чи є Бог - докази існування Бога. Так як хто такий Бог, знають далеко не всі. Створюються нові секти, релігії, які затуманюють розум людини і приводять його в замішання. Багато хто вірить в Бога, але одиниці його знаходять і довіряють йому. Бог не пов'язаний з релігією, сектою і взагалі його немає в тому, що бачить людина очима, не там потрібно шукати Бога.

Чи існує Бог - докази існування Бога

Бог в серці своєму, а не в церкві або секті

Багато вчених стверджують, що люди шукають Бога не там, де він є насправді. Бога немає на хмарах, як диктує релігія і його не можна побачити, вартовими медитаціями, як пропонують багато секти. Бог знаходитися всередині вас, а не зовні. Всередині - це не в тілі, а там де існує в дійсності людина. А тіло - це проста тваринна оболонка, створена Богом, щоб людина могла себе хоч якось відчувати і розвиватися. Точно також як ми слухаємо радіо, без радіоприймача ми б не змогли ловити радіохвилі.

Бог - це одне єдине ціле

Насправді немає в Світі нічого крім Бога. Бог бачить і чує через нас, він відчуває все, що відчуваємо ми і створює нам труднощі, випробування, тільки для того, щоб зробити нас краще і щоб ми змогли усвідомити, що все це Бог і його бажання. Як можна вірити або не вірити в Бога, якщо все навколо - це і є Бог, а ми з вами просто його бажання, які з часом помирають і створюються нові бажання. Дізнайтеся: закони життя людини .

Чи є Бог - хто такий Бог

Бог - це все, це енергія життя Бог - це все, це енергія життя

Насправді вчені давно довели що Бог - це енергія, так як ми її не бачили, до появи мікроскопів, через які видно що всередині кожного тіла, тварини або рослини живе і вирує енергія. Після смерті людини, дана енергія не відразу, а поступово покидає тіло, необізнані люди називають це душею, яка потрапить в царство Боже після смерті, але це не так. Дана енергія просто переходить в нове тіло.

Якщо подивитися на Світ, то крім енергії немає нічого вічного і справжнього, енергія і є Бог, творець, а все інше це його ілюзії, то, що він створює або руйнує, точно також як і ми уві сні. Коли Бог виправить всі свої бажання, доведе їх до досконалості і якість, ми з вами зникнемо, і буде відчувати себе як неподільні частини досконалого Бога, єдині як одне ціле, так як це було з самого початку, поки Бог не почав розділяти себе і виправляти . Дізнайтеся: створює людини природа .

Тому в Світі немає ніякої фантастики, все діє, дотримуючись чітким законам і усе визначено. Нам просто потрібно слідувати і жити за законами природи, дотримуватися їх і підкорятися небаченим силам Творця, але головне не здаватися, коли Бог підкидає нам труднощі і проблеми, він це робить заради виправлення Миру, щоб знову об'єднатися в єдине неподільне ціле.

ПОРАДИ ПСИХОЛОГА

psyh - olog. r u